L'associació Pensa en vi fa una crida a tothom qui pugui aportar documents fotogràfica, registres, imatges o reculls escrits de testimonis d’antics pagesos o vinicultors, boters... d’ahir i d’avui. L’objectiu d’aquesta recerca és documentar i comparar  la importància de l’activitat vitivinícola als dos Arenys en el passat i a dia d’avui
Del material que es recopili, s’en farà una exposició.
 
Tots els participants rebran un petit obsequi. A continuació podeu veure algunes de les imatges rebudes:

La memòria del vi

Trepitjant raïm a Arenys de Munt. Falta confirmar l'any i el nom del celler. Foto de Fina Rossell

En aquesta imatge dels anys seixanta, podem veure-hi en Gonzalo Rodríguez (de Can Fita) a la verema de cal Rey (al costat de la betzinera d'Arenys de Munt). Aportació, Núria Fita.

Vista general  de la riera Sobirans. Any desconegut. Aportació: Germanes Missé.

Aportació de SÓC PAGÈS, fa més de cinquanta anys.Tot el que es veu al fons són pins, seria les finques d'en maresme, en mates, etc. El camí que va desde l'ajup fins canet, suposo et situaras. Les cases son les de can Botet on estem nosaltres, i ells estarien a la finca del frontori, que seria l'última d'Arenys de mar, la resta es arenys de munt.

Les hortes del Xifré. Aportació de SÓC PAGÈS.

Mapa d'Arenys de Mar 1881 on es pot apreciar que la major part de parcel-les agraries són conrreu de vinya marcades amb una "V" Aportació de l'arxiu municipal d'Arenys i muntatge fotogràfic d'Àlex Gerlach.