L'associació Pensa en vi pretén donar a conèixer i promoure la cultura vitivinícola a Arenys de Munt i per extensió a tot l'entorn. És per això que en col-laboració amb el celler Laietà, hem acordat una proposta per tal que en grups d'amics  o familiars pogueu conèixer de forma vivencial les diferents tasques de maneig de la vinya i és clar també gaudir-ne dels seus fruits elaborant els vostres propis vins.

 

Per a tal efecte, oferim a partir de tan sols 80 euros al més:

 

-Parcel-les de vinya de 1000 m2 (se'n poden obtenir unes 400 ampolles de vi)

 

-Local de 60 m2 per a desar-hi eines, taules cadires...

 

-Disponibilitat de vinificar el vostre propi vi al celler Laietà situat just a sota mateix de les parcel-les. Aquest celler disposa de tot el material necessari per a poder elaborar el vi: premses desrapadora, dipòsits inox, bótes, embotelladora, taponadora, encapsuladora...

 

-Assessorament vitivinícola per a qualssevol mena de dubte, guiatge en els processos de cura de la vinya i/o vinificació.

 

-Pastor elèctric per a protegir la vinya dels atacs del senglar durant l'època de maduració del raïm.

 

A més en cas que algunes tasques de la vinya no puguin ser assumida per al col-lectiu, es pot solicitar un servei extra per a realitzar-les.

 

La vinya està situada a Sant Cebrià de Vallalta i les varietats de raïm de què disposa són cabernet sauvignon i merlot. Si per altra banda interessa aportar altres varietats, podem pactar de veremar-les en d'altres finques i vinificar-les junt amb la resta al mateix celler.

 

Interessats contactar al 617 617 180 o bé al correu electrònic: jarranz@hotmail.com

 

Viu la vinya i el vi!!!